Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@00:57:42 GMT

آغاز پویش «عید نو، عهد نو»/ همدلی مهمترین عامل برای ظهور

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۷۷۳۶

آغاز پویش «عید نو، عهد نو»/ همدلی مهمترین عامل برای ظهور

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مسجد مقدس جمکران در آستانه نیمه شعبان سالروز میلاد امام زمان(عج) منجی عالم بشریت، پویش «عید نو، عهد نو» را را راه‌اندازی کرد.

در اطلاعیه این پویش آمده است:

امام زمان (عج) در نامه‌ای به شیخ مفید(ره) فرمودند: «اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعتشان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل می‌شدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تاخیر نمی‌افتاد، و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان می‌گشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما؛ علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما می‌رسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم»

سال ۱۴۰۰ سراسر نشان از یار دارد، آغازش مهدوی و پایانش مهدوی است و می‌تواند سرآغازی برای یک زندگی واقعی باشد، امسال اتفاقات بزرگی در پیش است و آرزوی ما برای شما و همه مردم جهان یک چیز است، آزادی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بیایید امسال عهد ببندیم... عهدی برای همدلی، عهدی برای در کنار هم بودن، عهدی برای زندگی... بیایید زندگی را تجربه کنیم.

در این پویش مردم باید پست‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها با هشتگ #عید_نو_عهد_نو پیرامون بیعت و یاری امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف منتشر و سپس لینک پست را به از اینجا به دبیرخانه ارسال کنند.

تیزر این پویش را در زیر مشاهده کنید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام زمان شیخ مفید عهد نو مسجد مقدس جمکران میلاد امام زمان نیمه شعبان ظهور امام زمان عهد نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • آغاز پویش دست‌های مهربان در کردستان
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس